There was an error in this gadget

SOAL JAWAB RICHVELL

1) Apakah itu CMD?

  Jawapannya anda boleh dapatkannya di sini


2) Bagaimanakah pelan pemasaran (marketing plan) perniagaan Richvell ini?

 Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang marketing plan perniagaan Richvell ini, anda bolehlah rujuk di sini


3) Bagaimanakah bonus sponsor dan bonus pairing dikira?

 Sila rujuk gambarajah di bawah tentang cara bonus sponsor dan bonus pairing dikira:


4) Adakah kita akan dapat bonus jika TIDAK MENAJA?

  YA,kita juga boleh dapat bonus jika tidak menaja, tetapi ianya bukanlah jaminan 100%. Bagaimana kita boleh dapat bonus sekiranya kita tidak menaja? Ianya adalah melalui limpahan daripada upline level 1 kita ataupun daripada downline kita yang aktif menaja.Melalui limpahan ini kita akan dapat bonus pairing sahaja, sedangkan bonus sponsor(bonus tajaan) adalah bonus yang paling tinggi nilainya. Rugilah jika kita menjadi ahli tetapi tidak menaja. Produk CMD Richhvell ini sangat berkesan dan amat dicari pengguna kerana khasiatnya telah terbukti. Tak percaya? Cubalah guna dan alaminya sendiri, kemudian promotelah pada saudara mara dan kawan-kawan

5) Adakah bonus akan masuk setiap hari ke akaun kita?

 Kita akan dapat bonus setiap hari jika kita aktif menaja dan juga jika networking atau kumpulan kita aktif. Bonus yang terkumpul akan dimasukkan ke dalam akaun bank kita 2 kali sebulan iaitu pada setiap 2hb dan juga 16hb. Rujuk gambarajah di bawah bagi melihat contoh bonus yang dapat setiap hari hasil usaha ahli Richvell:


6) Adakah perniagaan ini sah dan halal dari segi undang-undang syarak?

 Jangan risau, perniagaan ini sah dan 100% dari segi undang-undang syarak. Perniagaan ini menjual produk fizikal iaitu Concentrated Mineral Drops (CMD) yang halal dan tiada unsur-unsur syubhah. Pembahagian bonus adalah berdasarkan usaha para ahli dan bukan diberi melalui yuran yang dibayar. Duit yang dibayar oleh ahli adalah untuk harga barangan dan juga kos pengeposan. Bisnes ini diuruskan oleh syarikat Revell Malaysia yang telah bertapak sejak tahun 1988 di Malaysia dan juga mempunyai cawangan di Singapura dan Indonesia. Ibu pejabat Revell adalah di Jalan Pekeliling, Kuala Lumpur dan juga mempunyai cawangannya di Kota Kinabalu dan Kuching. Syarikat ini menjadi ahli Direct Selling Association of Malaysia sejak 1997 lagi. Anda boleh rujuk Lesen Jualan Langsung Syarikat Revell di sini.

Sebarang persoalan lain boleh lah diajukan kepada admin di sini atau boleh sms dan whatsapp kan kepada 016-9895395


0 comments:

Post a Comment